Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täältä siis löytyvät klaanit :3

(Vähän niinkuin kirjoissa, muttei kummiskaan ;)

Kanjonin historia

 

Nummiklaani:

Nummiklaanin reviiriin kuuluvat avarat niityt ja kanervikot. Ruumiinrakenteeltaan he ovat hoikkia ja pitkäraajaisia. Loistavan juoksutaitonsa ansiosta heillä ei ole ongelmia saalistaa reviirinsä aukeilla paikoilla. Nummiklaanin leiri sijaitsee maan alla, kanervikon suojista lähtevän tunnelin päässä.

 

Puroklaani:

Puroklaanin reviirillä virtaa runsaskalainen joki, joka toimii pienempien purojen alkulähteenä. Tässä klaanissa kissat ovat sulavalinjaisia uimareita. He syövät enimmäkseen kalaa. Puroklaanin leiri sijaitsee joen rannalla karhunvatukkapensaikon suojissa.

 

Vuoristoklaani: 

Vuoristoklaani on levittäytynyt jyrkänteillä sijaitseviin luolaverkostoihin (Leiri siis täällä). Liikkumiseen he käyttävät kapeita, joidenkin mielestä jopa hengenvaarallisia polkuja. Klaanin kissoilla on pitkät ja vahvat kynnet, jotka helpottavat vuoristossa taiteilua. Heillä on myös pitkät hännät, hännättömät eivät tässä klaanissa pärjää.

 

Kuutamoklaani:

Kuutamoklaani on kaikista klaaneista se pelottavin. Heidän reviiriään varjostavat valtavat puut, jotka takaavat ikuisen pimeyden klaaniin. Ruumiinrakenteeltaan kissat ovat rotevia ja suurikokoisia, joilla on erityisen hyvä pimeänäkö. Leiri sijaitsee reviirin kaakkoissuunnassa tuuheiden kuusten suojaamana. Reviirin sijainnilla on yksi huono puoli: Keväisin pohjoispuolta koettelevat suuret tulvat, jotka johtuvat vuorten sulamisvesistä.

 

Erakot/Luopiot:

Yksin eleleviä tai klaanistaan erotettuja kissoja.

 

Luuklaani:

Pahamaineinen klaani jonka kissat ovat yleensä raakalaisia. Huonossa maineessa. Klaanilla ei omaa reviiriä, vaan se metsästää kaikkien klaanien reviireillä. Leiri sijaitsee Tulikammion lähellä. Hieman erisanaiset rituaalit, mutta samalla kaavalla. Kissat uskovat Pimeydenmetsän henkiin.

 

Tähtiklaani/Pimeydenmetsä

Kuolleita kissoja.

©2020 Saniaiskanjoni v1.2 - suntuubi.com