Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä luotte omat kissanne

Täyttäkää kaikki kohdat huolella ja ajatuksella, sillä puutteellisia ei sisään päästetä. ;)

 

HUOM!!

EI ASIATTOMIA/TÖRKEITÄ/SÄÄNTÖJEN VASTAISIA HAKEMUKSIA!!!

Kissat ovat villikissoja joten eivät omaa ylimääräistä varustusta esim housuja, villapaitoja tai kenkiä yms.

Myös liian yliluonnolliset kyvyt ovat kiellettyjä, esim kissasi ei voi osata lentää tai syöstä tulta, mutta pienet kuten Tähtiklaaniin viittaavat enneunet ovat sallittuja. Vähän suurempiin voimiin täytyy olla aina joko perinnöllinen tai muuten selitetty peruste (Esim. Kirous, perintö, ennustus tai vastaava). Näitä erikoiskykyjä ei mielellään anneta pelaajan ensimmäiselle kissalle!

 

Nimi:

Pennulla -pentu pääte esim. Synkkäpentu

Oppilaalla -tassu pääte esim. Synkkätassu

Soturilla ihan mikä tahansa pääte esim. Synkkäkukka

Nimeksi käyvät VAIN sellaiset asiat mitkä kissat tietävät!

HUOM!

Ylläpito päättää oppilaalle mestarin

 

Sukupuoli:

Onko kissasi naaras vaiko kolli?

 

Klaani:

Nummi-, Puro-, Vuoristo- Kuutamo- tai Luuklaani,

tai jos olet erakko/luopio, laita se tähän! :)

 

Arvo:

Kissasi voi olla joko pentu, oppilas, soturi, klaaninvanhin tai vaikkapa klaanin päällikkö (Kissasi voi olla arvoltaan mikä tahansa!)

Vapaina olevia "johtoarvoja":

Parantaja Puroklaaniin ja Kuutamoklaaniin

Parantajaoppilas Puroklaaniin, Kuutamoklaaniin ja Luuklaaniin

Varapäällikö Nummiklaaniin

 

Ulkonäkö:

Miltä kissasi haluat näyttävän? Minkä värinen turkki? Onko se pitkä vaiko lyhyt? Onko sillä isot vai pienet korvat? Minkä väriset silmät? Pieni vai iso? Roteva vai heiveröinen? Toivoisimme vähintään neljä virkettä khitoos :3

 

Luonne: 

Onko kissasi ystävällinen, ujo, hullu, hauska, tai vaikkapa itsepäinen? Tähän kohtaan riittänee hmmm... Kolme virkettä ;)

 

Lisätietoa:

Tässä saat kertoa vapaasti asioita kissastasi, joita ei äsken kysytty. Esim. Missä kissasi on hyvä? Mikä on sen menneisyys? (Kohta ei ole pakollinen)

 

Ropettajanimi:

Esim. Niiskuneiti

Pakollinen tai hylkäämme hakemuksesi!!!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

17.02.2018 09:40
Oho, tossa on virhe: se siis johtaa noin 14 kissan joukkoa xDxD

Nimi: Meikäläinen

16.02.2018 23:45
//tätä ei varmaan hyväksytä... koska.... ↓↓↓


Nimi: : Luoti

Sukupuoli: kolli

Klaani: Luopio

Arvo: Luopiojengin johtaja

Ulkonäkö: Luoti on melko pienikokoinen ja solakka kissa, ja häntä luullaan yleensä melko heikoksi ja osaamattomaksi, ja usein hänet aliarvioidaan todella pahasti, sillä kissa omaa voimat kuin härällä, nopeuden kuin gepardilla, ja näön kuin jollakin petolinnulla.
Turkin väritykseltä Luoti on pikimusta, ja hänen turkkinsa kiiltää sinisenä.
Hänen oikeassa tassussaan on valkoinen sahalaitainen sukka.
Kynnet ovat pikimustat ja erittäin, todella pitkät ja terävät, miltei yliluonnollisen isot, ja sen huomaa heti.
Entisenä kotikissana Luodilla on nahkainen kaulapanta joka on kollin kasvettua aivan liian tiukalla, eikä sitä saa pois, sillä Luotiinhan ei kukaan muu saa koskea. Kaulapanta muistuttaa krokotiilin nahkaa, eli on ruudullinen, mutta ruudut ovat kiiltäviä. Panta ei ole aitoa nahkaa, ja se kuristaa häntä epämiellyttävästi.
Hänen silmänsä ovat oikein kylmät ja jäänsiniset ja tuijottavat julmasti ja tunteettomasti.
Turkki on keskipitkää, mutta vatsassa se on pidempää, kuten hännässäkin.

Luonne: Luodilla ei tunteita tunnu ollenkaan olevan. Hän on -tietenkin- tunteeton, kostonhimoinen psykopaatti joka nauttii toisten kivusta, ja itse tappamisesta. Hän inhoaa kaikkea suloista.
Sen lisäksi hän inhoaa myös klaaneja, ja on siksi päättänytkin tuhota kaikki, ennemmin tai myöhemmin.
Luoti ei siedä sitä että joku kutsuu häntä nimellä, tai koskee häneen. Sellaista rangaistaan ankarasti, yleensä teloituksella.
Hän on sellainen erakko joka määräilee muita mutta viihtyy yksinään.
Luotia täytyy kutsua esimerkiksi herraksi tai johtajaksi, ja tätä täytyy teititellä. Näistä asioista kolli on hyvin tarkka.
Luoti ei tiedä mistään esi-isistä mitään, eikä ainakaan vielä tiedä edes päälliköiden 9 hengestä.
Kolli on erittäin itsevarma, voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ei todellakaan siedä häviötä.
Luoti kerää kaikista tunteistaan alueista kissoja joukkoonsa, jopa klaaneista. Jengiin hän kelpuuttaa vain ilkeät, ja sellaiset kissat jotka tappavat mielellään ja jotka eivät epäilytä kollia.
Hän pyrkii keräämään niin ison joukon kissoja, että pystyisi voittamaan ja tuhoamaan kaikki klaanit.


Lisätietoa: Luoti johtaa noin 40 kissan joukkoa, jonka nimi luonnollisesti on Luodin jengi. Jengissä on erinäisiä arvoasemia, kuten johtaja, 3 kpl komentajia jotka määräilevät normeja, normit, neuvonantaja, ja eipä muita. Paitsi alimmat, eli asema johon päädyttyään on yhtä kuin tuhon oma.
------
Luoti on erinomainen taistelija ja ei tiedä ketään joka hänet voittaisi, paitsi jokin viiden mestaritappelijan joukkio. Kaikki muutkin jutut sujuu, mitä tarvitsee ilkeydessä.
Kun taas metsästys, ystävyys ja kaikki vastaava kiva ei suju.


Ropettaja: Meikäläinen

//Jep, tiedän, liian outo että voidaan hyväksyä xDD ja vaikuttaisi liikaa klaanien elämään... mutta JOS joku ihmeellinen oikku sattuisi ja toi hyväksyttäisiin, voisko jengistä tulla semmonen mihin muut pelaajat saa tehä hahmon? (Ja juu, hyväksymistä ei satu x'D)

Vastaus:

Luodin kyllä hyväksyn, mutta tuosta kissajoukosta en ole ihan varma... Se on totta, että jengi toisi liikaa häsellystä klaanien elämään, että jos Luodin lauma vaikka näin aluksi riivaisikin kaksijalkalassa ja kanjonin ympärillä asustelevia kissoja (eli kotikissoja, luopioita ja erakkoja)? Enkä nyt kiellä sitä, etteivät he kanjonissa saisi käydä, mutta jos lähdettäisiin sieltä kaksijalkalasta liikkeelle tämän jengin kanssa?

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen

15.02.2018 20:41
Emo: Sammalpuro: ruskea naaras vihrein silmin. Omaa lempeän ja äidillisen luonteen, ainoastaan huolestuessaan suuttuu paljon.
Isä: Kotkakanjoni: harmaa, erittäin komea kolli, jolla mustia raitoja ja keltaiset silmät. Omaa huumorintajuisen ja ymmärtäväisen luonteen, ja tälle on helppo jutella.
Veli: Kuiskaustassu: musta kolli, jolla sammalenvihreät silmät. Hän on erittäin raisu, ei kovin kuuntele ohjeita eikä pysähdy kuuntelemaan. Hyvin suosittu, ja on mielellään keskipisteenä.

Eli jotai noitten luoteista x3 toivottavasti on ok:)

Vastaus:

Lisään nuo ^.^

- Jezkebel

Nimi: Tikru

15.02.2018 06:44
Mä en oo varma et saaks tänne vastata xD No mut vastaan sulle Meikäläinen (sano vaan Jezkebel jos ei saa!) Joo todellakin käy et Tiikeritassusta ja Syreenitassusta tulis kavereita ja se oliskin tosi mukavaa! :) Tietty jos sun hake hyväksytään :D Se olis ihan mahtista!

Vastaus:

No näistä asioista voisi kyllä puhua enemmän pulinaviekusta, mutta ei se nyt tämän kerran haittaa. ^.^

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen

14.02.2018 23:07
Nimi: Tiikeritassu (Tiikerisydän soturina?)

Sukupuoli: naaras

Klaani: Kuutamoklaani

Arvo: oppilas

Ulkonäkö: Tiikeritassu omaa liekinvärisen turkin jossa kiiltoa on reilusti. Turkissa on tiikerin raitojen näköisiä tummempia, miltei ruskeita raitoja. Hänen tassunsa ovat valkoiset ja rinnassa pieni laikku valkea.
Silmät ovat meripihkan väriset, ja niiden katse on itsevarma ja määrätietoinen.
Ruumiinrakenteeltaan hän on melko solakka ja hoikka, ja saattaa näyttää hivenen heiveröiseltä, vaikka sitä naaras ei todellakaan ole.
Hänen voimakkaat lihaksensa näkyvät selkeästi, naaraaksi.
Jalat ovat pitkät, itseasiassa erittäin pitkät, kuten häntäkin. Häntä on tuuhea, ja kuten mainittiin, pitkä. Siinä on samanlaista raidoitusta kuin muuallakin Tiikeritassun kehossa.
Hänen voimakkaat ja lihaksikkaat reitensä ovat kuin luodut huimaan ponnistusvoimaan ja mielettömiin hyppyihin. Hän onkin erittäin hyvä hyppäämään.
Vahvat lihakset takaavat vahvuuden, kun taas pitkät jalat ja solakka keho takaavat nopeuden ja notkeuden.
Tiikeritassu on hyvin kaunis.
Auringonvalossa hänen turkkinsa kiiltää todella paljon, ja näyttää melkein roihuavan liekeissä.
Naaraan askel on kevyt, ja usein hän kulkeekin lievästi hypähdellen.

Luonne: Tiikeritassu on hyvin itsevarma ja määrätietoinen kissa. Hän ei suutu helposti, eikä erityisemmin omaa kostonhalua, mutta loukkaantuu ja suivaantuu herkemmin. Yleensä hän pitää mykkäkoulua, jos joku on häntä esimerkiksi loukannut, ja tämä saattaa kestää hyvin kauankin.
Naaraaseen on hyvin helppo tutustua, sillä hän on puhelias ja seuranhakuinen. Tiikeritassu tykkää huomiosta, vaikkei erityisemmin hakeudukaan keskipisteeksi.
Naaraalla on loistava mielikuvitus, ja hän tykkää itsekseen keksiä esimerkiksi erilaisia taistelulikkeitä, metsästystapoja tai leikkejä. Hän keksii aina ratkaisun, ja miettii päänsä puhki, kunnes keksii.
Naaras on hyvin seikkaulunhaluinen, rohkea ja utelias. Mielellään hän käy kielletyissä paikoissa tai vakoilee sotureita.
Tiikeritassu ei ole erityisemmin uskollinen kenellekään, edes klaanilleen, ja vaikka hän jollekulle olisi miten mukava, ei naaras yleensä uskoudu kenellekään eikä muodosta järin läheisiä välejä.
Vaikka hän onkin hyvin lempeä, raivokohtauksen -joita ei todellakaan usein satu- aikana hän on todella aggressiivinen ja huutaa ja raapii, vaikkakin yleensä hän hallitsee itsensä hyvin.
Hän rakastaa taistelemista ja onkin siinä todella hyvä, monet eivät häntä voita.
Häviötä Tiikeritassu ei kestä, vaan hän haluaa itsepintaisesti voittaa millä keinolla tahansa.


Lisätietoa: kenelläkään naaraan perheestä, tai lähisukulaisista ei ole ollut mitään valkoisia merkkejä, oranssia turkkia tai meripihkan värisiä silmiä. Kukaan ei tiedä mistä hänen värityksensä oikein on pompannut.

Perhe:
Emo: Sammalpuro: ruskea naaras vihreän silmin.
Isä: Kotkakanjoni: harmaa kolli, jolla mustia raitoja ja keltaiset silmät.
Veli: Kuiskaustassu: musta kolli, jolla sammalenvihreät silmät.

Ropettaja: Meikäläinen

//toivottavasti hyväksytään, ja myös perheensä:)
//TIKRU: voisko tästä (jos hakemus hyväksytään) ja sun hahmosta Syreenitassusta tulla kaverit, ehkä tosi hyvätkin sellaiset?

Vastaus:

Hakemus hyväksytään, kuten perhekin! Toive olisi, että Tiikeritassun perheelle kuitenkin saisi lyhyet luonteenkuvaukset.

- Jezkebel

Nimi: Tikru taas xD

14.02.2018 17:43
No totta kai saat alkaa kirjoittelemaan Kultakuiskeella ja se oliski tosi kivaa :)
Täplätassu on lyhennettynä hiukan itsekäs, mutta suojeluhaluinen. Hän rakastaa tappeluita ja on hyväkin siinä. Ystäviään kohtaan tuo on vitsikäs ja hyvin hyvin suojeluhaluinen ja omaa sisartakin hän suojelee melko lailla.
Jos tuo riittää :)

Vastaus:

Luonne kyllä riittää ja kiitos Kultakuiskeesta! :3

- Jezkebel

Nimi: Tikru taas xD

14.02.2018 11:55
Nimi: Tummatassu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Puroklaani

Arvo: oppilas

Ulkonäkö: Tummatassun pohjavärinä toimii vaaleanharmaa ja siinä on tummanharmaita ja mustia isoja läiskiä. Hänen turkkinsa on pitkä ja ruumiinrakenne solakka, mutta vahva uimiseen. Silmät ovat keltaiset, melkein meripihkaiset ja todella kauniit. Pään muoto on siro kolliksi ja korvat suipot. Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, vaikka nenä onkin musta. Rinnassa on valkoista sekä takatassuissa myös. Etutassuissa taas on tummempaa harmaata.

Luonne: Tummatassu on tyhmänrohkea ja villi tapaus. Häntähän ei noin vain saada ruotuun! Hän näyttää olevan sellainen mikä ei kuuntele tai kunnioita mitään, mutta asia on aivan toisenlainen, hän kuuntelee mielellään itseään vanhempia kissoja ja luottaa ystäviinsä täysin rinnoin. Tutustumisissa hän on todella hyvä ja saa tämän takia helposti ystäviä. Eli tiivistettynä rohkea, hauska ja mitä parhain ystävä!

Ropettajanimi: Tikru

Perhe:
Emo:
Kultakuiske - Kaunis kullanruskea ymmärtäväinen naaras

Sisko:
Ruskatassu - Kanelinruskea näpäkkä naaras

Veli:
Täplätassu - Vaaleanharmaa kolli tummemilla laikuilla

//Ajattelin tehä uuden hahmon ja toivon et pääsee läpi :) Toivon kans et perhe pääsee mukaan! :D

Vastaus:

Tummatassu ja hänen perheensä on hyväksytty! Mutta olisi kaksi kysymystä: Kertoisitko Täplätassun luonteen ja saisinko mahdollisesti kirjoitella Kultakuiskeella?^^

- Jezkebel

Nimi: Tikru

24.01.2018 18:43
Nimi: Syreenitassu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuutamoklaani

Arvo: Oppilas

Ulkonäkö: Syreenitassu omaa mustan lyhyen turkin. Hänen ruumiinrakeenteensa on solakka ja Syreenitassun kasvot ovat sirot. Tuon häntä on pitkä ja tuuhea sekä sen keskikohdassa menee valkoinen raita. Myös hänen silmiensä alla on valkoiset raidat. Oppilaan silmät ovat ruskeaoranssin sekoitukset ja loistavat pimeässä häijysti.

Luonne: Syreenitassu on luonteeltaan häijy ja väliinpitämätön. Hänellä ei tunnu olevan sydäntä tai sitten ehkäpä sen on vain jäässä?
Jossakin tämän nuoren naaraan sisällä on välittävä ja lempeä kissa, joka vain odottaa, että hänet löydettäisiin.

Lisätietoja: Syreenitassu on nopea solakan ruumiinrakenteensa ansiosta sekä mustan turkkinsa ansiosta hän pystyy sulautumaan varjojen suojiin.
Naaras osaa olla hiljainen halutessaan.

Ropettajanimi: Tikru

Pystyisikö Syreenitassun veljet lisäämään, vaikka npc hahmoiksi?
Jos pystyy niin tässä on lyhyet ulkat:

Oksatassu - Tummanruskea pienikokoinen ärsyttävä kolli

Piikkitassu - Vaaleanharmaa isokokoinen kolli häijyillä meripihkaisilla silmillä.

Vastaus:

Syreenitassu on hyväksytty!^^ Tervetuloa Saniaiskanjoniin! Ja lisään Syreenitassun veljet npc hahmoiksi.

- Jezkebel

Nimi: Jammu

07.01.2018 02:03
Oho, tuolla luonteessa on jäänyt entinen nimi-idea kissalle mukaan vahingossa. Voiko ylläpito korjata sen Pakkasviimaksi jos hyväksytään?

Vastaus:

Korjaan sen.^^

- Jezkebel

Nimi: Jammu

07.01.2018 02:00
Nimi: Pakkasviima

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Luuklaani

Arvo: Varapäällikkö

Ulkonäkö: Musta, normaalin kokoinen kolli. Turkissa on valkoista raidallista tabbykuviota. Oikea etutassu valkoinen, vasemmassa korvassa valkoinen pilkku. Korvien sisustat ovat valkoiset. Turkki on lyhyttä ja karheaa. Silmät ovat kapeat, näyttävät olevan sirrillään koko ajan, ja väriltään ne ovat keltaiset, hieman oranssiin vivahtavat. Kynnet ovat mustat, hampaat pitkät ja terävät. Nenä on harmaa, samoin polkuanturat. Voimakkaat ja leveät lavat.

Luonne: Kolli on hyvin uskollinen pääliköllensä ja tottelee tämän sanaa sokeasti. Pakkastuuli on tyyni ja harkitsevainen, huumorintaju kollilta puuttuu täysin. Klaani ja päälikkö menee kaiken yläpuolelle Pakkasviiman ideologian mukaan.

Lisätietoja: Tämän ääni on matala ja tyyni.

Ropettajanimi: Jammu

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: IceWolf

03.01.2018 20:03
Nimi: Kettutassu

Sukupuoli:Naaras

Klaani: Nummiklaani

Arvo: Parantajaoppilas

Ulkonäkö: turkki oranssi ruskea. Häntä tuuhea, hännänpää valkoinen. Tassut tummanruskeat. Rinta ja vatsa alus valkoiset. Korvat pienehköt. Rakenteeltaan siro ja pienikokonen. Silmät siniset. Posket vaaleat hieman ruskehtavat.

Luonne: Reipas ja erittäin vikkelä naaras. Kettutassu rakastaa uusien asioiden oppimista. Uskollinen klaanilaisilleen. Kuitenkin tahtoo olla hiukan varomaton. Rauhallinen kuitenkin yleendä

Lisätietoja: Ääni korkea ja pehmeä.

Ropettajanimi: IceWolf

Vastaus:

Sisällä olet! Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Aloe

02.01.2018 13:52
Nimi: Tummatassu

Sukupuoli: kolli

Klaani: Vuoristoklaani

Arvo: Oppilas

Ulkonäkö: Tummatassu on tummanharmaa kolli, jolla on mustia raitoja selässä, hännässä ja muualla kehossa. Jalat ovat myös mustia. Hänellä on kauniit oranssin sävyiset silmät. Vaikka kolli on vielä oppilas, hän on vahva ja lihaksiakin löytyy vähän. Kynnet ovat pitkät samoin häntä (kuten Vuoristoklaanin jäsenillä täytyy). Korvat ovat melkein mustia. Tummatassu on niin tummanharmaa, ettei mustia raitoja erotu kaukaa, ja kolli näyttää mustalta kaukaa katsottuna. Hänen jalat ovat pitkiä, ja karva keskipitkää. Turkki on tuuhea ja sileä, eikä Tummatassulle tule kylmä kovin helposti. Tummatassu on oppilaaksi isokokoinen. Tummatassu on todella kaunis kolli, vaikka oppilas vielä onkin.
Tummatassun kuono on vaaleanpunainen ja se erottuu hyvin.

Luonne: Tummatassu on todella itsepäinen, ja saa tahtonsa aina läpi. Hän toivoo nousevansa jo soturiksi, ja toivoo olevansa myös klaanin paras taistelija. Vaikka eihän hän oikeasti ole. Tummatassu on todella nenäkäs. Hän tykkää päättää aina itse omista asioista, mutta ei voi koskaan muut akuin totella päällikön käskyjä. Hän sanoo aina osaavansa kaiken. Vaikka hän onkin itsepäinen, nenäkäs, ärsyttävä, hän yrittää silti parhaansa, kun harjoittelee taisteluliikkeitä tai muuten harjoittelee mestarinsa kanssa. Hän toivoo todella, todella paljon nousevansa soturiksi, ja olla taitava soturi. Jos klaani joutuu taistelemaan, Tummatassu ei koskaan jäisi leiriin, vaan vaikka kuinka häntä estettäisiin, hän menee mukaan taisteluun, sillä haluaa osoittaa muille, että vaikka kuink ärsyttävä olis, hän on uskollinen klaanilleen.

Lisätietoa: Talvisin Tummatassun turkki on tavallista paksumpi, ja kestää hyvin kylmyyttä. Kesäisin vuoristoilla ei ole silti kovin lämmintä, joten Tummatassun turkki on silti tuuhea, ja pehmeä.
Tummatassu on hyvä metsästäjä ja taistelija, vaikka tarvitseekin vielä vähän harjoitusta.

Ropettajanimi: Aloe

Vastaus:

Mahtava hakemus! Ja tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: linda

02.01.2018 13:34
Nimi:Taivastassu
Sukupuoli:naaras
Klaani:vuoristoklaani
Arvo:paran tajaoppilas
Ulkonäkö:Taivastassun turkki on kauniin valkoista,ja siinä on aivan vaaleanharmaita laikkuja jotka eivät kuitenkaan juuri näy.Taivastassun silmät ovat taivaansiniset,joihin joku on jopa jäänyt joskus tuijottamaan.Taivastassun turkki on lyhyttä ja aina hyvin hoidettua,koska tämä haluaa aina näyttää mahdollisimman siistiltä.Taivastassulla on todella vahvat kynnet ja jalat,sekä harvinaisen pitkä häntä.
Luonne:Taivastassu on ymmärtäväinen ystävä,ja kuuntelee kaikkien mielipiteet puolueettomasti.Taivastassun kanssa on helppo ystävystyä,mutta jos hänen luottamuksensa pettää voi olla varma että sitä ei saa helpolla takaisin.Taivastassu on innokas ja tunnollinen oppilas,joka tekee varmasti parhaansa miellyttääkseen muita.
Muuta:Taivastassu on saanut nimensä taivaansinisistä silmistään, ja tuijottelee usein taivaalle miettien syvällisiä.
Ropettajanimi:linda

Vastaus:

Tervetuloa Saniaiskanjoniin Taivastassu ja linda!

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen

04.12.2017 11:22
Nimi: Myrskyviima

Sukupuoli: kolli

Klaani;: vuoristoklaani

Arvo: varapäällikkö

Ulkonäkö: Myrskytuuli on pohjaväriltään vitivalkoinen, mutta hänen turkissaan on vaaleanharmaita pienehköjä laikkuja jotka eivät ole kovinkaan tiiviitä vaan niiden läpi näkyy osittain valkoinen. Hänen silmänsä ovat upean lumoavan syvänvihreät ja monet jäävät usein ajattelematta asiaa tuijottelemaan niitä. Hänen turkkinsa on melko lyhyttä, ehkä 4 normaalin kynnen mittaista, mutta se on myös todella sileää. Kissan häntä on pitkä kuten muillakin vuoristoklaanilaisilla. Se on myös pörröinen ja pehmeä. Murskytuulen nenä on musta, mutta sen ylhäällä on hieman maksanruskeaa joka alkaa tasaisesti lähes mustasta vaaleten ylöspäin mennessään. Hänen kyntensä ovat pitkät ja terävät, ja lihakset näkyvät selvästi turkin läpi. Hänen polkuanturansa ovat kovat ja mustat. Ruumiinrakenteeltaan hän on keskikokoinen, lihaksikas ja melko sulavalinjainen, mutta ei yhtä sulavalinjainen kuin puroklaanilaiset. Hänen korvansa ovat pitkät ja pörröiset. Oikea korva on vaaleanharmaa-tummanharmaa, ja tummanharmaa on siinä korvan kokoon nähden suurina epätasaisina laikkuina. Vaaleanharmaata siinä on kuitenkin eniten. Vasen korva on valkoinen.

Luonne: Myrskytuuli on aina kaikille ystävällinen. Hän pyrkii olemaan aina hyvällä tuulella jotta muut eivät muuttuisi äreiksi. Hän on erittäin uskollinen klaanilleen ja päällikölleen. Myrskytuulella on monia ystäviä, sillä hän auttaa kaikkia, on mukava ja haluaa kaikista ystäviä. Hän ei pelkää mitään eikä ketään. Hän ei tapa vihollisiakaan mieluusti mutta jos oma klaanilainen on vaarassa, voi hän senkin tehdä. Hän kunnioittaa soturilakia eikä ole koskaan rikkonut sitä. Hän uskoo erittäin vahvasti Tähtiklaaniin. Jos hän tietää jonkun Pimeydenmetsän "kätyrin" hän pyrkii aina kääntämään tämän oikealle polulle. Mikäli se ei onnistu hän antaa olla, mutta saattaa joskus yrittää toistekin. Hän antaa aina uuden mahdollisuuden. Hän urheilee paljon käymällä esimerkiksi juoksemassa jonkin lenkin vuoristossa tai jotakin vastaavaa.

Lisätietoa: Talvella hänellä on kovalla pakkasella kylmä, mutta koska hänellä on koko ikänsä ollut ohut turkki hän kestää kylmää hyvin.
Taidot: +hyppääminen +ketteryys +taistelu +metsästäminen +juoksu +kiipeily
-piiloutuminen -jäljittäminen -kaivaminen -valehtelu -tappaminen -luovuttaminen

Ropettajanimi: Meikäläinen

Vastaus:

Aivan mahtava hakemus! Ja sisällä olet! Ja onko nimi nyt sitten Myrskytuuli vai Myrskyviima?

- Jezkebel

©2018 Saniaiskanjoni v1.2 - suntuubi.com