Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä luotte omat kissanne

Täyttäkää kaikki kohdat huolella ja ajatuksella, sillä puutteellisia ei sisään päästetä. ;)

 

HUOM!!

EI ASIATTOMIA/TÖRKEITÄ/SÄÄNTÖJEN VASTAISIA HAKEMUKSIA!!!

Kissat ovat villikissoja joten eivät omaa ylimääräistä varustusta esim housuja, villapaitoja tai kenkiä yms.

Myös liian yliluonnolliset kyvyt ovat kiellettyjä, esim kissasi ei voi osata lentää tai syöstä tulta, mutta pienet kuten Tähtiklaaniin viittaavat enneunet ovat sallittuja. Vähän suurempiin voimiin täytyy olla aina joko perinnöllinen tai muuten selitetty peruste (Esim. Kirous, perintö, ennustus tai vastaava). Näitä erikoiskykyjä ei mielellään anneta pelaajan ensimmäiselle kissalle!

 

Nimi:

Pennulla -pentu pääte esim. Synkkäpentu

Oppilaalla -tassu pääte esim. Synkkätassu

Soturilla ihan mikä tahansa pääte esim. Synkkäkukka

Nimeksi käyvät VAIN sellaiset asiat mitkä kissat tietävät!

HUOM!

Ylläpito päättää oppilaalle mestarin

 

Sukupuoli:

Onko kissasi naaras vaiko kolli?

 

Klaani:

Nummi-, Puro-, Vuoristo- Kuutamo- tai Luuklaani,

tai jos olet erakko/luopio, laita se tähän! :)

 

Arvo:

Kissasi voi olla joko pentu, oppilas, soturi, klaaninvanhin tai vaikkapa klaanin päällikkö (Kissasi voi olla arvoltaan mikä tahansa!)

Vapaina olevia "johtoarvoja":

Parantajaoppilas Puroklaaniin, Kuutamoklaaniin ja Luuklaaniin

 

Ulkonäkö:

Miltä kissasi haluat näyttävän? Minkä värinen turkki? Onko se pitkä vaiko lyhyt? Onko sillä isot vai pienet korvat? Minkä väriset silmät? Pieni vai iso? Roteva vai heiveröinen? Toivoisimme vähintään neljä virkettä khitoos :3

 

Luonne: 

Onko kissasi ystävällinen, ujo, hullu, hauska, tai vaikkapa itsepäinen? Tähän kohtaan riittänee hmmm... Kolme virkettä ;)

 

Lisätietoa:

Tässä saat kertoa vapaasti asioita kissastasi, joita ei äsken kysytty. Esim. Missä kissasi on hyvä? Mikä on sen menneisyys? (Kohta ei ole pakollinen)

 

Ropettajanimi:

Esim. Niiskuneiti

Pakollinen tai hylkäämme hakemuksesi!!!

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Usva123

29.10.2019 19:37
Nimi:Hopeapentu soturinimi:Hopeasydän

Sukupuoli:Naaras

Klaani:Nummi

Ar vo:pentu

Ulkonäko:Hopeasydämmen turkki on sileää ja lyhyttä sen väri on lumenvaalea. Hänellä on hopeanharmaita juovia selässä ja otsassa. Hänellä on jään siniset silmät. Pentuna hänen turkkinsa on hyvin pörröistä mutta koko elämänsä ajan se on kuitenkin hyvin pehmeää. Hänellä on normaali solakka nummiklaanilaisen ruumis. Hänella on pienet suipot korvat. Monen mielestä hän on hyvin kaunis

Luonne: Hopeasydän on todella mukava ja kiltti kissa. Häneen voi luottaa. Hän haluaisi päälliköksi mutta ei pakolla. Hän haluaisi mieluusti paljon pentuja. Hän on hyvin puhelias ja hauska ja hän on aina äänessä. Hän ei pelkää sanoa omaa mielipidettä. Mutta kuuntelee muita.

Ropettajanimi:Usva123

Nimi: Avokado

30.07.2019 21:40
Anteeksi klaani on puroklaani

Nimi: Avokado

24.07.2019 16:17
Nimi: Saratassu

Soturinimi: Saralumi

Asema: oppilas, mutta hänellä ei ole vielä päätetty mestaria

Sukupuoli: naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Hän on keskikarvainen valkoinen naaras, jolla on lämpimät virheät silmät. Hänellä on pieni nenä ja pitkät viikset. Hänen toisessa korvassa on pienen pieni lumihiutale kuvio. Lumihiutale kuvio on musta ja sen ympärillä on liekin värisiä kipinän näköisiä pienen pieniä pilkkuja. Hänen
hännän tyvestä alkaa tulla pidempiä karvoja kuin vartalossa, eli hänellä on tuuheä häntä. Hän on usein kiiltäväkarvainen. Hänellä on pitkät jalat, johon hän joskus pelkää sotkeutuvansa. Pienet ja puhtaan valkoiset hampaat ja pitkät puhtaat kynnet. Korvat ovat pitkät ja kolmiomaiset.

Luonne ja taidot: Hän on lempeä, rakastavainen, mutta joskus surullinen, ja haluaa joskus omaa rauhaa rauhoittuakseen. Kun häntä harmittaa jotain niin hän suuttuu sitä enemmän, mitä enemmän häntä painostaa suru. Jos hän suuttuu, hänen on vaikeaa rauhoittua. Hän on silti rohkea jos joku vaikka uhkaa häntä. Hänen urhea piirteensä sopii hyvin taisteluihin klaaniansa suojellakseen. Hän on hurja, kannattaa teidän varoa turkkianne! Metsästämisen taidot ovat aika huonot. Parhaiten hän osaa metsästää lehtikadon aikaan turkkinsa vuoksi. Ja oravat osaavat kiivetä mitä hän ei osaa mitenkään. Hän on suhteellisen hyvä väijymään hiiriä: ainakin hän saa joskus niitä kiinni! Eli Saratassu on kehno metsästäjä. Ja niin kuin sanoinkin: Saratassu ei osaa kiivetä millään! Vaikka hän on kevyt, hän ei vain osaa sitä tekniikkaa. Koska mikään kissa ei ole täydellinen! Hän ei myöskään osaa juosta hyvin. Tai hän voisi osata. Mutta hän pelkää sotkeutua omiin jalkoihinsa. Hän on aina toivonut pääsevänsä päälliköksi. Mutta jos hän pääsee, siihen on vielä pitkä aika.

Perhe: Isä, tuntematon Emo, tuntematon Siskot, Joki, kuollut Veljet, Fasaani, kuollut

Menneisyys: Hänen vanhemmistaan hän ei muista mitään paitsi sen että isä oli mustaharmaa ja hänen emonsa liekin ja valkoisenkirjava naaras. Joki oli liekinvärinen naaras ja Fasaani oli ruskea harmaa kolli. Lumitassu ei muista paljoakaan mutta hän muistaa kun hänen emonsa oli laittanut hänet Myrskyklaanin reviirin yhteen puunrunkoon. Isä toi varastettua kaksijalkojen ruokaa ja sitten he lähtivät pois. Miuin ja mauin. Söin ruoat ja sitten käperryin nukkumaan. Sitten heräsin. Ja olin leirissä!

Tuoksu: Myrskyklaanin tuoksu, jossa on sekoitus myös kissanmintun ja hunajan tuoksua

Mestaritoive: ei ole, kun en tiedä ketä Myrskyklaanissa on. Mutta haluan jonkun hyvän.

Lisää: Saratassu on kulkukissa alunperin. Jos häntä ei olisi löydetty hän olisi jäänyt kulkukissaksi tai olisi kuollut. Saratassu oli kulkukissana Sara.
Saratassulla on sukulaisia Tuuliklaanista ja Jokiklaanista.
Saratassu vihaa puita kahden asian vuoksi: hän ei osaa kiivetä niissä ja hän ei pidä menneisyydestään.
Saratassu halusi nimekseen Kalatassu. Ja soturina Kalavirraksi koska ei haluaisi muistaa hänen menneisyyttään.
Saratassun lempiriista on liejukana

P.S. haluaisin yhden NPC hahmon sisareksi Saratassulle joka opiskelisi hänen kanssaan

Oppilasnimi: Varjotassu

Soturinimi: Varjotuli

Asema: oppilas

Sukupuoli:naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: musta naaras, jolla on vihreät silmät. Hänen vasen takajalka on liekinvärinen ja oikea takajalka on valkoinen. Hänen oikeassa korvassa on liekinvärinen läikkä. Hänellä on pitkät viikset ja erityisen pitkä häntä. Korvat ovat samankaltaiset kuin Saratassulla. Pitkät ja kolmiomaiset. Ne erovat väristä ja siitä, että Varjotassulla on pienet valkoiset tupsut. Hampaat ovat terävät ja hohtavan valkoiset, mutta kynnet likaiset yleensä.

Luonne ja taidot: Samanlaiset kuin Saratassulla, mutta hän osaa kiivetä ja metsästää enemmän oravia kuin hiiriä. Samalla Varjotassu myös rauhoittuu nopeammin.

Menneisyys: Emo kuoli vähän ennen kuin Varjotassu nimitettiin oppilaaksi viheryskään ja isä kuoli myös viheryskään.

Lisää: Varjotassulla ei ole paljon ystäviä. Saratassu on ainoa hänen ystävä ja sisar joka on hengissä. Muut ajattelee häntä synkäksi ja ilkeäksi.

Vastaus:

Molemmat hahmosi ovat nyt Puroklaanissa! Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Lintu

18.08.2018 21:26
Vain ncp:ksi

Vastaus:

Selvä.

- Jezkebel

Nimi: Lintu

05.08.2018 20:34
Nimi:Leijonapentu (Leijonankarjaisu)

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kuutamoklaani

Arvo: Pentu

Ulkonäkö: Kolli on pikimusta, ja iso kokoinen. Tällä on isot korvat, ja todella tuimat silmät. Tämä oli jo pentuna niin iso, ettei arvaisi että tämä olisi pentu. Tämän kasvoilla ei voi koskaan tulkita tunteita, toisin kuin siskollaan. Tämän turkki on täysin saman pituinen kuin siskollaan, ja pimeässä näitä ei erota lainkaan. Nenä ja tassunpohjat ovat mustat.

Luonne: tämä on tiukka, mutta siskolleen lempeä. Tämä voisi käydä kenen tahansa kimpuun, eikä epäröisi sitä. Ei hetkeäkään. Leijonankarjaisu pysyy aina siskonsa vierellä kun voi, eikä koulutus sitä estä toisin päin, tämä kulkee siskonsa lähellä tulkitsemassa mitä tämä tarkoitta. Yleensä Leijonankarjaisua ollaan arvostuttettu, jo pelkästään tämän tyyneyden takia.Leijonankarjaisu kuuntelee silloin kun siskonsa tälle puhuu, sillä niitä hetkiä on harvoja. Leijonankarjaisu ymmärtää siskonsa eleitä täydellisesti. Leijonankarjaisu on kuitenkin lojaali, eikä satuttaisi omia pentujaan, eikä pettäisi klaaniaan. Leijonankarjaisu saattaisi suuttua, jos joku sanoo tälle vastaan, koska yleensä näin ei tapahdu. Tämä on myös aina valmis puollustamaan siskoaan, aina.

Lisätietoja: Ainoa perheenjäsen jonka Leijonankarjaisu tietää on Hiljaisuudentoivo.

Luoja: Lintu

//hän on vain ncp.. mut kuitenkin :)//

Vastaus:

Lisään heti, kun selvennät, että ajattelitko roolia Leijonapennulla vai pistämmekö hänet npc hahmoksi? Npc hahmoille ei tule samanlaista profiilia kuin pelattaville kissoille.

- Jezkebel

Nimi: Lintu

05.08.2018 19:59
Nimi: Hiljaisuuspentu (Hiljaisuudentoivo)

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kuutamoklaani

Arvo: Pentu

Ulkonäkö: Hiljaisuudentoive, on hyvin pitkä turkkinen, ja todella isokokoinen. Tämän turkki on hyvin tuuhea. Tällä on sini harmaa turkki, jossa on mustia raitoja. Tällä on valkoiset tassut, ja valkoinen vatsan alus. Hiljaisuudentoivolla on siniset silmät, jotka heijastavat toivoa mukanaan. Tämä näyttää hyvin paljon leijonalta tuuheudeltaan, mutta tällei ei kuitenkaan tule helposti takkuja. Hiljaisuudentoiveen käpälät ovat kuin syntyneet kulkemaan kovassa maastossa, mutta jostakin syystä tämä on syntynyt kuutamoklaaniin. Tämän nenä, ja tassun pohjat ovat pikimustat.

Luonne: Hiljaisuudentoivo on omasta tahdostaan, jo pennusta asti ollut mykkä. Eikä ole kovin sosiaalinen. Hiljaisuudentoivo elehtii todella paljon, ja yrittää näyttää todella vahvasti mitä tahtoo, ja tämän tunteet näkee aika läpi. Tämä yrittää olla mahdollisimman lempeä muille, eikä yleensä menetä hermojaan nopeasti. Hiljaisuudentoive on sisimmissään kiltti, ja maltillinen. Tällä on hyvä valehtelemisen lahja, vaikkei siitä paljoa hyödy. Hiljaisuudentoive yrittää hoitaa kaiken työn pois alta. Tämä on aika ujo, eikä elehdi paljoa vieraille kissoille. Kuitenkin osa klaanista ainakin ymmärtää mitä tämä tarkoittaa, jos tätä ei ymmärrä paljoa, tätä ei ymmärrä ollenkaan. Hiljaisuudentoivo puhuu vain veljelleen, ja ainoastaan veljelleen.

Lisätietoa: ainoa perheenjäsen jonka hiljaisuudentoivo tuntee, on tämän veljensä Leijonankarjaisu. Jos sopii aloitan pentujen syntymisestä. Epäillään että Hiljaisuudentoiveen vanhemmat asuvat Vuoristoklaanissa.

Ropettaja: Lintu

//Korjaan menneisyyden lisätietoihin, jos kysymäni viekussa ei käy. //


Vastaus:

Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen :P

26.04.2018 14:55
Tässä siis kaikki Luodin jengin kissat :D Olisin iloinen jos ne lisättäisiin, ellei siitä ole liikaa vaivaa :'3

Johtaja

Luoti - Melko pienikokoinen ja solakka kolli, joka omaa pikimustan turkin ja kylmät, jäänsiniset silmät.

Neuvonantaja

Snacksi - Teräväkielinen naaras omaa oljenvärisen, piikikkään turkin harmain laikuin sekä sinisen vasemman ja vihreän oikean silmän.

Komentajat

John - Tummanharmaa, lihaksikas, vahva ja määrätietoinen kolli mustin, paksuin raidoin, järkyttävänterävin mustin kynsin ja tummansinisin silmin.

Nero - Valkoinen, pitkäkarvainen, solakka kolli sinisin silmin.

Kipinä - Liekinvärinen, lihaksikas kolli punaoranssein silmin.

//Tosson vaan osa, pistän muut myöhemmin :P

Vastaus:

Lisään nämä!

- Jezkebel

Nimi: Tikru, joka haluaisi tehdä kolmannen kissansa xD

26.04.2018 09:16
Nimi: Taivashalla

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Nummiklaani

Arvo: Soturi

Ulkonäkö: Taivashalla on ulkonäöltään siniharmaa naaras, joka omaa pitkän silkin pehmoisen turkin. Hänen turkissa on tummempia juovia ja rinnassa, mahassa ja etutassuissa on valkoista. Häntä on tuuhea, mutta lyhyt. Naaraalla on siis töpö häntä, mikä on ollut jo syntymästä asti. Kasvot ovat solakat ja korvat suipot. Polkuanturat vaaleanpunaiset ja nenä täysin musta. Silmät ovat metaänvihreät.

Luonne: Taivashalla on todella mukavaa seuraa ja hänellä onkin hyvä huumori. Naaras vihaa toisten pompottelua ja ennakkoluuloja. Hän haluaisi antaa kenelle vain toisen mahdollisuuden ja näissä asioissa naaras on aika sinisilmäinen. Hän tykkää käydä kävelyillä ja pitää erityisesti pennuista.

Lisätietoa: Jo vastasyntyneenä oli naaraalla töpö häntä mikä ihmetytti erityisesti monia nimittäin tämän naaraan suvulla kelläkään ei ollut töpö häntää. Taivashalla myös sopeutuu aika hyvin lumen sekaan.

Ropettajanimi: Tikru

Vastaus:

Hyväksytty!

- Jezkebel

Nimi: Ezmu

16.04.2018 20:16
Nimi:Lehtitassu
Sukupuoli:naaras
Klaani:Kuutamoklaani
Arvo:paranta jaoppilas
Ulkonäkö:Vaaleanharmaa turkki, jossa vivahdus vihreää. Silmät ovat siniset. Turkki on pitkä, ja täysin tummanharmaa häntä. Suuret korvat, jotka tummanharmaat.
Luonne:Pelokas, eikä ystävysty helposti. Ei tykkää katsella taisteluita. Inhoaa vettä.
Ropettajanimi:Ezmu

Vastaus:

Hyväksytty, vaikka hakemus hiukan lyhyehkö onkin. tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen

17.02.2018 09:40
Oho, tossa on virhe: se siis johtaa noin 14 kissan joukkoa xDxD

Nimi: Meikäläinen

16.02.2018 23:45
//tätä ei varmaan hyväksytä... koska.... ↓↓↓


Nimi: : Luoti

Sukupuoli: kolli

Klaani: Luopio

Arvo: Luopiojengin johtaja

Ulkonäkö: Luoti on melko pienikokoinen ja solakka kissa, ja häntä luullaan yleensä melko heikoksi ja osaamattomaksi, ja usein hänet aliarvioidaan todella pahasti, sillä kissa omaa voimat kuin härällä, nopeuden kuin gepardilla, ja näön kuin jollakin petolinnulla.
Turkin väritykseltä Luoti on pikimusta, ja hänen turkkinsa kiiltää sinisenä.
Hänen oikeassa tassussaan on valkoinen sahalaitainen sukka.
Kynnet ovat pikimustat ja erittäin, todella pitkät ja terävät, miltei yliluonnollisen isot, ja sen huomaa heti.
Entisenä kotikissana Luodilla on nahkainen kaulapanta joka on kollin kasvettua aivan liian tiukalla, eikä sitä saa pois, sillä Luotiinhan ei kukaan muu saa koskea. Kaulapanta muistuttaa krokotiilin nahkaa, eli on ruudullinen, mutta ruudut ovat kiiltäviä. Panta ei ole aitoa nahkaa, ja se kuristaa häntä epämiellyttävästi.
Hänen silmänsä ovat oikein kylmät ja jäänsiniset ja tuijottavat julmasti ja tunteettomasti.
Turkki on keskipitkää, mutta vatsassa se on pidempää, kuten hännässäkin.

Luonne: Luodilla ei tunteita tunnu ollenkaan olevan. Hän on -tietenkin- tunteeton, kostonhimoinen psykopaatti joka nauttii toisten kivusta, ja itse tappamisesta. Hän inhoaa kaikkea suloista.
Sen lisäksi hän inhoaa myös klaaneja, ja on siksi päättänytkin tuhota kaikki, ennemmin tai myöhemmin.
Luoti ei siedä sitä että joku kutsuu häntä nimellä, tai koskee häneen. Sellaista rangaistaan ankarasti, yleensä teloituksella.
Hän on sellainen erakko joka määräilee muita mutta viihtyy yksinään.
Luotia täytyy kutsua esimerkiksi herraksi tai johtajaksi, ja tätä täytyy teititellä. Näistä asioista kolli on hyvin tarkka.
Luoti ei tiedä mistään esi-isistä mitään, eikä ainakaan vielä tiedä edes päälliköiden 9 hengestä.
Kolli on erittäin itsevarma, voitontahtoinen ja kilpailuhenkinen. Hän ei todellakaan siedä häviötä.
Luoti kerää kaikista tunteistaan alueista kissoja joukkoonsa, jopa klaaneista. Jengiin hän kelpuuttaa vain ilkeät, ja sellaiset kissat jotka tappavat mielellään ja jotka eivät epäilytä kollia.
Hän pyrkii keräämään niin ison joukon kissoja, että pystyisi voittamaan ja tuhoamaan kaikki klaanit.


Lisätietoa: Luoti johtaa noin 40 kissan joukkoa, jonka nimi luonnollisesti on Luodin jengi. Jengissä on erinäisiä arvoasemia, kuten johtaja, 3 kpl komentajia jotka määräilevät normeja, normit, neuvonantaja, ja eipä muita. Paitsi alimmat, eli asema johon päädyttyään on yhtä kuin tuhon oma.
------
Luoti on erinomainen taistelija ja ei tiedä ketään joka hänet voittaisi, paitsi jokin viiden mestaritappelijan joukkio. Kaikki muutkin jutut sujuu, mitä tarvitsee ilkeydessä.
Kun taas metsästys, ystävyys ja kaikki vastaava kiva ei suju.


Ropettaja: Meikäläinen

//Jep, tiedän, liian outo että voidaan hyväksyä xDD ja vaikuttaisi liikaa klaanien elämään... mutta JOS joku ihmeellinen oikku sattuisi ja toi hyväksyttäisiin, voisko jengistä tulla semmonen mihin muut pelaajat saa tehä hahmon? (Ja juu, hyväksymistä ei satu x'D)

Vastaus:

Luodin kyllä hyväksyn, mutta tuosta kissajoukosta en ole ihan varma... Se on totta, että jengi toisi liikaa häsellystä klaanien elämään, että jos Luodin lauma vaikka näin aluksi riivaisikin kaksijalkalassa ja kanjonin ympärillä asustelevia kissoja (eli kotikissoja, luopioita ja erakkoja)? Enkä nyt kiellä sitä, etteivät he kanjonissa saisi käydä, mutta jos lähdettäisiin sieltä kaksijalkalasta liikkeelle tämän jengin kanssa?

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen

15.02.2018 20:41
Emo: Sammalpuro: ruskea naaras vihrein silmin. Omaa lempeän ja äidillisen luonteen, ainoastaan huolestuessaan suuttuu paljon.
Isä: Kotkakanjoni: harmaa, erittäin komea kolli, jolla mustia raitoja ja keltaiset silmät. Omaa huumorintajuisen ja ymmärtäväisen luonteen, ja tälle on helppo jutella.
Veli: Kuiskaustassu: musta kolli, jolla sammalenvihreät silmät. Hän on erittäin raisu, ei kovin kuuntele ohjeita eikä pysähdy kuuntelemaan. Hyvin suosittu, ja on mielellään keskipisteenä.

Eli jotai noitten luoteista x3 toivottavasti on ok:)

Vastaus:

Lisään nuo ^.^

- Jezkebel

Nimi: Tikru

15.02.2018 06:44
Mä en oo varma et saaks tänne vastata xD No mut vastaan sulle Meikäläinen (sano vaan Jezkebel jos ei saa!) Joo todellakin käy et Tiikeritassusta ja Syreenitassusta tulis kavereita ja se oliskin tosi mukavaa! :) Tietty jos sun hake hyväksytään :D Se olis ihan mahtista!

Vastaus:

No näistä asioista voisi kyllä puhua enemmän pulinaviekusta, mutta ei se nyt tämän kerran haittaa. ^.^

- Jezkebel

Nimi: Meikäläinen

14.02.2018 23:07
Nimi: Tiikeritassu (Tiikerisydän soturina?)

Sukupuoli: naaras

Klaani: Kuutamoklaani

Arvo: oppilas

Ulkonäkö: Tiikeritassu omaa liekinvärisen turkin jossa kiiltoa on reilusti. Turkissa on tiikerin raitojen näköisiä tummempia, miltei ruskeita raitoja. Hänen tassunsa ovat valkoiset ja rinnassa pieni laikku valkea.
Silmät ovat meripihkan väriset, ja niiden katse on itsevarma ja määrätietoinen.
Ruumiinrakenteeltaan hän on melko solakka ja hoikka, ja saattaa näyttää hivenen heiveröiseltä, vaikka sitä naaras ei todellakaan ole.
Hänen voimakkaat lihaksensa näkyvät selkeästi, naaraaksi.
Jalat ovat pitkät, itseasiassa erittäin pitkät, kuten häntäkin. Häntä on tuuhea, ja kuten mainittiin, pitkä. Siinä on samanlaista raidoitusta kuin muuallakin Tiikeritassun kehossa.
Hänen voimakkaat ja lihaksikkaat reitensä ovat kuin luodut huimaan ponnistusvoimaan ja mielettömiin hyppyihin. Hän onkin erittäin hyvä hyppäämään.
Vahvat lihakset takaavat vahvuuden, kun taas pitkät jalat ja solakka keho takaavat nopeuden ja notkeuden.
Tiikeritassu on hyvin kaunis.
Auringonvalossa hänen turkkinsa kiiltää todella paljon, ja näyttää melkein roihuavan liekeissä.
Naaraan askel on kevyt, ja usein hän kulkeekin lievästi hypähdellen.

Luonne: Tiikeritassu on hyvin itsevarma ja määrätietoinen kissa. Hän ei suutu helposti, eikä erityisemmin omaa kostonhalua, mutta loukkaantuu ja suivaantuu herkemmin. Yleensä hän pitää mykkäkoulua, jos joku on häntä esimerkiksi loukannut, ja tämä saattaa kestää hyvin kauankin.
Naaraaseen on hyvin helppo tutustua, sillä hän on puhelias ja seuranhakuinen. Tiikeritassu tykkää huomiosta, vaikkei erityisemmin hakeudukaan keskipisteeksi.
Naaraalla on loistava mielikuvitus, ja hän tykkää itsekseen keksiä esimerkiksi erilaisia taistelulikkeitä, metsästystapoja tai leikkejä. Hän keksii aina ratkaisun, ja miettii päänsä puhki, kunnes keksii.
Naaras on hyvin seikkaulunhaluinen, rohkea ja utelias. Mielellään hän käy kielletyissä paikoissa tai vakoilee sotureita.
Tiikeritassu ei ole erityisemmin uskollinen kenellekään, edes klaanilleen, ja vaikka hän jollekulle olisi miten mukava, ei naaras yleensä uskoudu kenellekään eikä muodosta järin läheisiä välejä.
Vaikka hän onkin hyvin lempeä, raivokohtauksen -joita ei todellakaan usein satu- aikana hän on todella aggressiivinen ja huutaa ja raapii, vaikkakin yleensä hän hallitsee itsensä hyvin.
Hän rakastaa taistelemista ja onkin siinä todella hyvä, monet eivät häntä voita.
Häviötä Tiikeritassu ei kestä, vaan hän haluaa itsepintaisesti voittaa millä keinolla tahansa.


Lisätietoa: kenelläkään naaraan perheestä, tai lähisukulaisista ei ole ollut mitään valkoisia merkkejä, oranssia turkkia tai meripihkan värisiä silmiä. Kukaan ei tiedä mistä hänen värityksensä oikein on pompannut.

Perhe:
Emo: Sammalpuro: ruskea naaras vihreän silmin.
Isä: Kotkakanjoni: harmaa kolli, jolla mustia raitoja ja keltaiset silmät.
Veli: Kuiskaustassu: musta kolli, jolla sammalenvihreät silmät.

Ropettaja: Meikäläinen

//toivottavasti hyväksytään, ja myös perheensä:)
//TIKRU: voisko tästä (jos hakemus hyväksytään) ja sun hahmosta Syreenitassusta tulla kaverit, ehkä tosi hyvätkin sellaiset?

Vastaus:

Hakemus hyväksytään, kuten perhekin! Toive olisi, että Tiikeritassun perheelle kuitenkin saisi lyhyet luonteenkuvaukset.

- Jezkebel

©2019 Saniaiskanjoni v1.2 - suntuubi.com