Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä luotte omat kissanne

Täyttäkää kaikki kohdat huolella ja ajatuksella, sillä puutteellisia ei sisään päästetä. ;)

 

HUOM!!

EI ASIATTOMIA/TÖRKEITÄ/SÄÄNTÖJEN VASTAISIA HAKEMUKSIA!!!

Kissat ovat villikissoja joten eivät omaa ylimääräistä varustusta esim housuja, villapaitoja tai kenkiä yms.

Myös liian yliluonnolliset kyvyt ovat kiellettyjä, esim kissasi ei voi osata lentää tai syöstä tulta, mutta pienet kuten Tähtiklaaniin viittaavat enneunet ovat sallittuja. Vähän suurempiin voimiin täytyy olla aina joko perinnöllinen tai muuten selitetty peruste (Esim. Kirous, perintö, ennustus tai vastaava). Näitä erikoiskykyjä ei mielellään anneta pelaajan ensimmäiselle kissalle!

 

Nimi:

Pennulla -pentu pääte esim. Synkkäpentu

Oppilaalla -tassu pääte esim. Synkkätassu

Soturilla ihan mikä tahansa pääte esim. Synkkäkukka

Nimeksi käyvät VAIN sellaiset asiat mitkä kissat tietävät!

HUOM!

Ylläpito päättää oppilaalle mestarin

 

Sukupuoli:

Onko kissasi naaras vaiko kolli?

 

Klaani:

Nummi-, Puro-, Vuoristo- Kuutamo- tai Luuklaani,

tai jos olet erakko/luopio, laita se tähän! :)

 

Arvo:

Kissasi voi olla joko pentu, oppilas, soturi, klaaninvanhin tai vaikkapa klaanin päällikkö (Kissasi voi olla arvoltaan mikä tahansa!)

Vapaina olevia "johtoarvoja":

Parantajaoppilas Luuklaaniin

 

Ulkonäkö:

Miltä kissasi haluat näyttävän? Minkä värinen turkki? Onko se pitkä vaiko lyhyt? Onko sillä isot vai pienet korvat? Minkä väriset silmät? Pieni vai iso? Roteva vai heiveröinen? Toivoisimme vähintään neljä virkettä khitoos :3

 

Luonne: 

Onko kissasi ystävällinen, ujo, hullu, hauska, tai vaikkapa itsepäinen? Tähän kohtaan riittänee hmmm... Kolme virkettä ;)

 

Lisätietoa:

Tässä saat kertoa vapaasti asioita kissastasi, joita ei äsken kysytty. Esim. Missä kissasi on hyvä? Mikä on sen menneisyys? (Kohta ei ole pakollinen)

 

Ropettajanimi:

Esim. Niiskuneiti

Pakollinen tai hylkäämme hakemuksesi!!!

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sinna

23.02.2020 12:53
Nimi: Salvia

Sukupuoli: kolli

Klaani: Erakko

Arvo: Pennun ikäinen

Luonne: Salvialla on yksi ainoa toive: saada rajattomasti valtaa. (Jos hän olisi klaanikissa, hän haluaisi päälliköksi, mutta erakkona ihan muuten vain.) Tämän toiveen saavuttamiseksi hän on valmis tekemään paljon töitä ja jopa kärsimään. Salvialla on myös synkkä puolensa, ja hän voi olla jopa valmis tappamaan saadakseen haluamansa. Tämä ei kuitenkaan näytä synkkää puoltaan ulospäin, vaan nielee kiukkunsa huomaamattomasti. Ystävien tai kumppanin hankinnasta Salvia ei ole kiinnostunut, mutta ehkä hän joskus löytää sen oikean. Tutuille Salvia on kuitenkin kiltti, ystävällinenkin, mutta hän ei itsekään tiedä meneekö valta ystävyyden tai perheen edelle. Tuttujen kanssa Salvia voi olla hieman hiljaisempi, mutta kun paikalle osuu tuntemattomia, hän on heti äänessä.

Ulkonäkö: Salvialla on tummanharmaa, läikikäs turkki, jonka hän on perinyt isältään. Salvian suuret korvat ja silmät sekä hoikka ruumiinrakenne ja keskipitkät jalat hän on puolestaan saanut emoltaan. Salvian silmät ovat sinivihreät, ja niissä on vivahdus myös punaiseen tai oranssiin. Salvialla on lyhyt, pörröinen häntä, jonka päässä on tupsu, kuten emollaankin. Salvian turkki on lyhyt ja kiiltävä, eikä vesi mene helposti sen läpi. Hänen tassunsa ovat yllättävän isot, ja varsinkin pentuna ne näyttävät jopa hassuilta, koska ovat niin valtavat kehoon verrattuna.

Lisätietoa:
Perhe:
Emo: Pisara
Isä: Kuutamo
Sisarukset: Leijona ja Kotka

Taidot: Salvia on perinyt emoltaan rakkauden veteen ja kalastamisen taidon. Hän on kuitenkin surkea metsästäjä maalla, hän kompastelee jalkoihinsa ja rapistelee lehtiä, jolloin saalis pääsee karkuun. Salvia on myös huono juoksemaan, mutta hän on hyvä manipuloimaan ja valehtelemaan.

// Vihdoin sain tämänkin valmiiksi...

Vastaus:

Hyväksytty!

- Jezkebel

Nimi: Jezkebel

22.02.2020 14:23
Nimi: Kotka

Sukupuoli: Naaras

Arvo: Arvoton, pennun ikäinen

Klaani: Erakko

Ulkonäkö: Kotka omaa sysimustan turkin, mikä ei vaihdu edes astettakaan vaaleammaksi missään kohtaa hänen ruumiistaan, paitsi naamassa. Hänen naamassaan on tummanharmaata karvaa, joka ei kuitenkaan yllä korviin, kaulaan tai päälaelle asti. Solakka ja normaalia pienikokoisempi ruumis, mutta takajaloista löytyy lihaksia, joidenka ansiosta Kotka pystyy ketterästi hyppimään korkealle/pitkälle. Naaran häntä on tuuhea ja pörröinen, vaikka hän on muuten melko lyhytkarvainen. Kotka on saanut emonsa suuret pähkinänruskeat silmät, jotka korostavat entisestään hänen naamansa kauneutta. Hänen nenänsä on musta ja polkuanturat nuorempana olleet suloisen vaaleanpunaiset, mutta Kotkan kasvaessa ne ovat muuttuneet harmaanrusehtaviksi.

Luonne: Kotka on hiljainen ja varautunut, eivätkä vieraat saa häneltä kovinkaan lämmintä vastaanottoa. Hän on selvä tarkkailija, joka mielummin seuraa sivusta kuin osallistuisi. Hän ei pysty luottamaan tai luottautumaan kenellekään, ei edes omille perheenjäsenillensä. Luottaakseen keheenkään, tarvitsee naaras selviä todisteita, että kyseinen kissa on luottamuksen arvoinen ja, että tuo ansaitsee sen jollakin tavalla. Kumminkaan ei ikinä voisi jättää ketään pulaan, oli tilanne mikä tahansa. Hänen mielestään kaikki kuolemat ovat turhia kuolemia, joilta oltaisiin voitu välttyä, jos oltaisiin toimittu oikein. Kotka saa kollit hurmaantumaan melko nopeasti ulkonäköönsä, ja ehkä jollakin tapaa luonteenseensakin, muttei käytä tätä kovinkaan paljon hyödyksi, koska hän ei sitä loppujen lopuksi kauheasti tarvitse. Yleensä siis hoitaa kaikki asiat itse, ilman muiden apuja. Kotka nauttii hiljaisista hetkistä ja uimisesta.

Muuta: Todella ketterä ja notkea. Naaraalla tuntuu aina olevan jotakin sanottavaa, kunhan hän suunsa saa auki.
Kuutamon ja Pisaran nuorin pentu, Salvian ja Leijonan nuorempi sisar.

Ropettaja: Jezkebel

Nimi: Tikru

19.02.2020 23:10
Nimi: Lehmustassu
Soturinimi: Lehmusvarjo
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Kuutamoklaani
Arvo: Oppilas
Ulkonäkö: Lehmusvarjo omistaa vaaleankellertävän tuuhean ja pehmoisen turkin, joka suojaa hyvin tuulelta ja sateelta. Turkissa on tummempia, oranssin ja punaisen sävyisiä kiekuroita ja raitoja, jotka näyttävät tekevän spiraalin tapaisen kuvioinnin vatsasta selkää kohden. Vaaleaa väriä esiintyy kollin leuassa, vatsassa ja rinnassa sekä etutassuissa. Kollin ruumiinrakenne on roteva, lihakset näkyvät selkeästi pitkän turkin alta ja kasvonpiirteet ovat jämäkät ja vakavan oloiset. Korvat ovat terävät ja niiden päässä on pienet tupsut. Silmät ovat myrkynvihreät.
Luonne: Lehmusvarjosta saa yleensä sellaisen kuvan kuin tämä ei ymmärtäisi mitään hauskuuden päälle eikä kollia kiinnostaisi yhtikäs mikään. Hän vaikuttaa aina hieman vakavalta ja ilkeältä samaan aikaan, koska hänen korvansa tuppaavat aina olemaan luimussa. Monikaan ei uskalla lähestyä, koska luulee saavansa huudot päällensä tai pahimmassa tapauksessa kollin kimppuunsa. Eikä Lehmusvarjoa haittaa se ollenkaan, että monilla on hänestä ennakkoluuloja ja monet pelkäävät. Hän ei ole mikään klaanin sosiaalisin kissa ja muiden kanssa jutellessa, hän saattaa olla hieman vaivautunut ja kiusaantunut, koska ei tiedä mitä sanoa ja mitä ei saisi sanoa. Tappeluita kolli rakastaa ja olisi aina valmiina näyttämään taitojaan. Kokonsa vuoksi hän pääseekin monesti painamaan vihollisensa maata vasten lukiten sitten tämän siihen paikkaan eikä ole näyttämättä sitä kuinka ylpeä lopputulokseensa on. Hänellä kestää todella kauan, että hän vihastuisi ja ryhtyisi tappelemaan vakavasti klaanitoverin kanssa. Pitkävihainenkaan hän ei ole, kunhan vain haluaa tietää kuinka kauan toisella kestää pyytää anteeksi, jos oli aloittanut. Mutta jos kyseessä olisi hänen oma virheensä ja häneltä odotettaisiin anteeksipyyntöä, sen saamisessa voisi kestää todella kauan. Nimittäin anteeksipyytely ei kuulu hänen erikoisaloihinsa ja kolli kokeekin sellaisen vaikeaksi. Aivan älyttömän huono näyttämään muille tunteitaan ja varsinkin huomaamaan kenenkään kiinnostusta itseään kohden.
Lisätietoa:
Taisteluissa loistaa kokonsa ja voimansa takia.
Voimakas juoksija, joka jaksaa jonkin ajan juosta todella kovaa.
Saalistuksessa lähes pennun tasolla oleva, koska ei ikinä huomaa katsoa eteensä rapisevien juttujen puolesta ja onnistuu tätä kautta aina säikäyttämään saaliseläimen.
Huonot sosiaaliset taidot eikä oikein osaa olla muiden kissojen kanssa tuntematta oloaan vaivaantuneeksi.
Ropettajanimi: Tikru
//Hihi uutta hahmoa kehiin nyt, kun Syreeni siirrettiin npc:ks :3

Vastaus:

Hyväksytty! Lehmustassu saakoon mestarikseen... Nummipyörteen!

- Jezkebel

Nimi: tähti

16.02.2020 10:20
Nimi: Liekkisade

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Puroklaani

Arvo: Soturi


Ulkonäkö:
Liekkisade on enimmäkseen tummanoranssi, joistain kohti melkein punainen. Liekkisateen hännänpää on täysin punainen, ja loppuhännässä kulkee ohuita punaisia raitoja jotka jatkuvat turkkiin ja tassuihin. Liekkisateen silmät ovat todella tummanruskeat, melkein mustat. Hänen häntänsä on paksu, aikalailla tavallisen pituinen, ei liian pitkä eikä liian lyhyt.


Luonne:
Liekkisade onnistuu piilottamaan todelliset tunteensa todella hyvin, vaikka ne velloisivatkin hänen sisällään voimakkaasti. Toisinaan hänen on hankalaa piilotella tunteitaan, mutta hän ei näytä sitä muille. Liekkisateen tunteita on todella hankala arvata tai selvittää, sillä hän kätkee ne syvälle sisälleen ja laittaa tilalle toisen tunteen. Liekkisade on luonteeltaan hieman hankala, mutta enimmäkseen ystävällinen. Liekkisade on myös hyvä valehtelemaan.


Lisätietoa:
Liekkisade on hyvä taistelija, mutta ei käytä taitojaan turhaan tai mahtaile niillä. Liekkisateen metsästystaidot kaipaavat hiomista, ja hän ei ole erityisen hyvä jäljittäjä.

Ropettajanimi:
Tähti

Vastaus:

Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Sinna

03.02.2020 20:09

// Hehee olen heti luomassa toista hahmoa :D

Nimi: Pisara

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Erakko

Ulkonäkö: Pisara on pikimusta, lukuun ottamatta hänen otsaansa, jossa on pieni, valkoinen, pisaran muotoinen läikkä. Pisaralla on suuret korvat ja pehmeät, vaaleanpunaiset polkuanturat. Pisara on hoikka, ja useimmiten laiha. Hänellä on valtavat, lempeät pähkinänruskeat silmät. Pisaran jalat eivät ole pitkät, mutta eivät lyhyetkään, vähän siltä väliltä. Pisaralla on lyhyt, pörröinen häntä, joka vipattaa hauskasti hänen innostuessaan.

Luonne: Pisara on lempeä ja rakastuu helposti. Häntä on helppo huijata, eikä hän ikinä tekisi pahaa kärpäsellekään. Pisara pitää erityisesti uimisesta ja vedestä. Hän rakastaa nuoria kissoja, etenkin pentuja. Pisara menettää malttinsa helposti, muttei ole pitkävihainen. Pisara voi väsyneenä olla hyvinkin kärttyinen, mutta tajuaa (useimmiten) mennä ajoissa nukkumaan. Hän on hyvin kiintynyt kumppaniinsa Kuutamoon, joka on aina ollut hänelle kuin veli. Pisara on ystävällinen tuntemattomillekin, mutta saattaa joskus heittäytyä turhankin tuttavalliseksi.

Lisätietoa:

Taidot: Pisara on hyvä uimari ja kalastaja, mutta huono metsästäjä.
Pisara ja Kuutamo asuvat Vuoristoklaanista hieman vasemmalle alaviistoon, vuorten juurella. Heillä on siellä oma pieni ”leirinsä” joka koostuu pienellä aukealla törröttävästä suuresta karhunvatukkapensaasta.
Menneisyys: Pisara syntyi erakoksi, mutta hänen vanhempansa katosivat, kun hän oli neljä kuuta. Kun hän harhaili metsässä, hän tapasi Kuutamon, joka hoiti häntä ja toimi hänelle ikään kuin veljenä. Pian Pisara ja Kuutamo löysivät itselleen hyvän asuinpaikan, ja jäivät sinne pysyvästi.

Perhe:
Kumppani: Kuutamo (Tummanharmaa kolli sinisillä silmillä, rohkea ja hieman itsekäs)

Ropettajanimi: Sinna

Vastaus:

Lisään heidät!

- Jezkebel

Nimi: Sinna

29.01.2020 20:08
Niin ja unohdin tuohon lisätietoa-kohtaan että: Kylmätanssi ei ole sokea joskus unissaan, mutta vain harvoin ja hän ei yleensä muista, että näki unessaan, muistaa vain unen tapahtumat.

Vastaus:

Lisäsin tämän.^^

- Jezkebel

Nimi: Sinna

29.01.2020 19:06
Nimi: Kylmäpentu (Kylmätanssi)

Klaani: Puroklaani

Sukupuoli: Kolli

Arvo: Pentu, myöhemmin parantajaoppilas (Jos parantajaoppilaan paikkaa ei voi ns. varata siihen saakka, että Kylmäpennulla on yli 60kp, niin sitten hän voi olla suoraankin parantajaoppilas.)

Ulkonäkö: Kylmätanssi on pääasiassa tummanruskea, mutta hänen selkänsä päällä on valkoisia pilkkuja. Kylmätanssin oikeassa korvassa on pieni lovi, sillä siihen viilsi puunoksa kun hän oli ihan pieni. Kylmätanssi on ruumiinrakenteeltaan solakka, mutta isokokoinen. Kylmätanssilla on haaleansiniset, sokeat silmät, joissa on myös vähän violetin eri sävyjä. Kylmätanssilla on poikkeuksellisen pitkä häntä ja hän on pitkäkarvainen.

Luonne:
Kylmätanssi on nimensä mukaisesti melko kylmä ja hiljainen ensikohtaamisella, mutta tuttujen kanssa hän voi olla humoristinen ja äänekäskin. Kylmätanssi viihtyy usein myös häntä vanhempien kissojen kanssa, joskin voi yhtäkkiä saada jonkinlaisen oudon ujouskohtauksen. Kylmätanssilla on pelko joutua syrjityksi sokeutensa vuoksi. Kylmätanssi ei pidä emostaan Leskenlehdestä.

Lisätietoa:
Kylmätanssi on hyvä keskittymään, mutta huono toimimaan ryhmässä. Kylmätanssi pelkää hieman emoaan Leskenlehteä, joka inhoaa häntä hänen sokeutensa vuoksi.
Jos käy niin tämän voi lisätä Puroklaaniin myös:
Nimi: Leskenlehti
Arvo: Kuningatar/soturi
Luonne: Leskenlehti on omahyväinen ja itserakas naaras. Hän ei pidä pennustaan Kylmätanssista, tämän sokeuden vuoksi.
Ulkonäkö: Leskenlehti on vaaleanharmaa, ja hänellä on vihreät silmät.

Ropettajanimi:
Sinna

Vastaus:

Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Avokado

19.01.2020 11:17
//Kun en pitänyt Saratassusta, innostuin Luuklaanista ja nyt teen sinne hahmon ^^//

Nimi: Myrkkymarja

Sukupuoli: naaras

Klaani: Luuklaani

Arvo: parantaja

Ulkonäkö: Myrkkymarja omaa ruskean pitkäkarvaisen turkin. Siinä on mustia täpliä ja harmaita raitoja. Naaraalla on myrkynvihreät silmät, joilla se katsoo suoraan sieluun. Tämä on pelottavan ja kauniin näköinen, ja näkemyksen luovat sen silmät. Naaraan häntä on pitkä ja ohut. Naaraan vartalo on hoikka ja tämä on kooltaan n keskikokoinen.

Luonne: Myrkkymarja on erittäin ylpeä naaras, joka tykkää hurmata kolleja. Naaras on helposti suuttuva ja saa yleensä mitä haluaa. Myrkkymarjan mielestä soturin työ on pelkkää häpeää ja siksi hankkiutui parantajaksi. Myrkkymarjan sydän on kuin tuhkaa, eikä sielussa ole mitään hyvää. Tämä toivoo olevansa päällikkö, mutta tietää sen olevan melkein mahdotonta, kun on parantaja.

Lisätietoa: Myrkkymarja osaa pienesti lukea ajatuksia, mutta ei hyvin, epäselvästi.

Ropettajanimi: Avokado

//joo, outoa, mutta luonteen kohdalla olevasta "päällikön asemasta toivominen" ei tarvitsisi toteuttaa, se on vain itse kissan haave :D siis en edes pyydä että se toteutuisi xD//

Vastaus:

Lisään Myrkkymarjan!

- Jezkebel

Nimi: Jezkebel

23.12.2019 10:44
Lumipentu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Puroklaani

Arvo: Pentu


Ulkonäkö: Lumipentu omaa kermanvalkoisen turkin, missä on harmaita laikkuja, ympäri ämpäri kehoa. Kaikkien kelta -tai sinisilmäisten perheenjäsenten yllätykseksi, Lumipennulla on kauniit ruskeansävyiset silmät. Lumipennun turkki on aika lyhyttä, mutta tuuheaa, mikä suojaa hyvin Lehtikadon kylmiltä säiltä. Kooltaan kolli on aika pieni ja solakka, mutta lihaksia löytyy kyllä. Kynnet ovat vahvat ja pitkät.


Luonne: Lumipentu on ystävällinen, mutta osaa pitää silti hyvin omia puoliaan. Häneen voi luottaa, eikä hän ikinä voisi pettää ketään. Kaikkea muuta kuin ujo, uskaltaa sanoa mielipiteensä tilanteessa kuin tilanteessa, mutta tietää myös milloin on parasta pitää suunsa kiinni. Lumipentu on myös erittäin utelias ja seikkailunhaluinen kolli.


Muuta: Soturinimeksi Lumisydän.


Ropettaja: Jezkebel

Vastaus:

Ja näin hyväksyn itse itseni xd

Nimi: Tikru

22.12.2019 21:42
Nimi: Aamupentu

Soturinimi: Aamutäplä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Puroklaani

Arvo: Pentu

Ulkonäkö: Aamupentu on ruumiinrakenteeltaan solakka ja virtaviivainen, hoikka ja joidenkin mielestä jopa hieman pienikokoinen. Turkki on lyhyttä ja siistiä, väritykseltään kermanvalkoinen ja turkkia koristaa vaaleat kellertävät laikut. Silmät ovat keltaiset, hailakammat kuin isällään, mutta niissä on samanlainen pistävä katse kuin isällään. Silmien muotoa voi kuvailla isoiksi ja näteiksi, jotka saavat kissojen ajatukset muualle. Korvat ovat solakat ja juuri sopivan kokoiset. Tassujen anturat ja nenä ovat suloisen vaaleanpunaiset.

Luonne: Suloisesta ja kauniista ulkomuodostaan riippumatta, Aamupentu on hyvinkin tarmoa puhkuva pentu, joka ei mielipiteitään pidä muiden korvilta piilossa. Hän on hyvinkin eloisa ja syttyvä tapaus, joka rakastaa seikkailla ja tehdä asioita, joita ei välttämättä saisi tehdä. Joskus naaras saattaa olla äkkipikainen ja suuttua aivan syyttä suotta. Ei hän sitä tahallaan tee tai ärähdä muille, hän vain saattaa menettää hermonsa muita nopeammin. Vaikkei hän sitä aina tarkoittaisikaan, valehtelu sujuu pennulta vähän liiankin hyvin. Välillä sitä vain sattuu päästämään suustaan hieman valkoisia valheita. Eihän siitä mitään haittaa voi olla? Myös pienimuotoinen manipulointi sujuu Aamupennulta kuin käveleminen, on helppoa uskotella muille vähän mitä sattuu ja saada heidät tanssimaan hänen pillinsä mukaan. Tätä niin ‘hyvää’ keinoa hän ei käytä paljon, mutta sen verran, että tietää pystyvänsä siihen. Ystäville ja muille läheisille kissoille hän on todella uskollinen eikä milloinkaan miettisi kahta kertaa uhraisiko henkensä heidän edestä. Vaikka naaras saattaakin olla pippurinen ja nopeasti hermonsa menettävä persoona, tuntemattomia kohtaan hän suhtautuu eniten uteliaana eikä vihamielisesti. Ei hän sinisilmäinen ole, kunhan vain ensin haluaa tarkkailla ja tutkailla etäämmältä hieman heidän käytöstään ennen kuin on hyökkäämässä kynnet ojossa kimppuun. Tosirakkauteen hän ei usko sitten ollenkaan eikä pennutkaan hänen mielessään heti ensimmäisinä olisi soturiksi päästyään.

Ropettajanimi: Tikru

//Varmaan huomaa et kuinka paljon oon innostunu näistä Tumman ja Säteen pennuista, kun jo Aamun pennunkin hakkeen jo tein xD Mut siis joo, ootan innolla Lumen haketta et saan nähä minkälainen kisu on tulossa ehkä hieman hankala luonteiselle Aamulle :3

Vastaus:

Aamupennullahan on aika mielenkiintoinen luonne! Teen Lumipennun hakemuksen heti, kun ehdin ;) Jasiis Aamupentuhan tietenkin hyväksytään, pistän profiilin piiloon syntymään asti.

- Jezkebel

Nimi: Lukrethia

18.12.2019 09:33
Nimi: Savipentu (Savivirta soturina?)

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Puroklaani

Arvo: Pentu

Ulkonäkö: Kaunis keskikokoinen naaras. Turkki on keskipitkää ja hopeaista. Silmät ovat jään siniset ja häntä on pörröinen. Kasvoissa on harmahtavia juovia. Kuonon alueella harmaanruskeita juovia. Häntä on harvinaisen pitkä ja kynnet myös ovat pitkät.

Luonne: Hyvin tyyni ja rohkea naaras. Lempeä, mutta hurja taistelija. myötätuntoinen ja kiltti kissa. Rakastaa juoksemista ja pentuja. Klaani on hyvin tärkeä. Valmis uhraamaan henkensä muiden puolesta. Ei säikähdä helposti.

Lisätietoa: Toiveena olisi tulla päälliköksi ja saada pentuja.

Ropettajanimi: Lukrethia

Vastaus:

Tervetuloa Saniaiskanjoniin! Haluaisitko, että Kultakuiske olisi Savipennun sijaisemo?

- Jezkebel

Nimi: Usva123

29.10.2019 19:37
Nimi:Hopeapentu soturinimi:Hopeasydän

Sukupuoli:Naaras

Klaani:Nummi

Ar vo:pentu

Ulkonäko:Hopeasydämmen turkki on sileää ja lyhyttä sen väri on lumenvaalea. Hänellä on hopeanharmaita juovia selässä ja otsassa. Hänellä on jään siniset silmät. Pentuna hänen turkkinsa on hyvin pörröistä mutta koko elämänsä ajan se on kuitenkin hyvin pehmeää. Hänellä on normaali solakka nummiklaanilaisen ruumis. Hänella on pienet suipot korvat. Monen mielestä hän on hyvin kaunis

Luonne: Hopeasydän on todella mukava ja kiltti kissa. Häneen voi luottaa. Hän haluaisi päälliköksi mutta ei pakolla. Hän haluaisi mieluusti paljon pentuja. Hän on hyvin puhelias ja hauska ja hän on aina äänessä. Hän ei pelkää sanoa omaa mielipidettä. Mutta kuuntelee muita.

Ropettajanimi:Usva123

Vastaus:

Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

Nimi: Avokado

30.07.2019 21:40
Anteeksi klaani on puroklaani

Nimi: Avokado

24.07.2019 16:17
Nimi: Saratassu

Soturinimi: Saralumi

Asema: oppilas, mutta hänellä ei ole vielä päätetty mestaria

Sukupuoli: naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Hän on keskikarvainen valkoinen naaras, jolla on lämpimät virheät silmät. Hänellä on pieni nenä ja pitkät viikset. Hänen toisessa korvassa on pienen pieni lumihiutale kuvio. Lumihiutale kuvio on musta ja sen ympärillä on liekin värisiä kipinän näköisiä pienen pieniä pilkkuja. Hänen
hännän tyvestä alkaa tulla pidempiä karvoja kuin vartalossa, eli hänellä on tuuheä häntä. Hän on usein kiiltäväkarvainen. Hänellä on pitkät jalat, johon hän joskus pelkää sotkeutuvansa. Pienet ja puhtaan valkoiset hampaat ja pitkät puhtaat kynnet. Korvat ovat pitkät ja kolmiomaiset.

Luonne ja taidot: Hän on lempeä, rakastavainen, mutta joskus surullinen, ja haluaa joskus omaa rauhaa rauhoittuakseen. Kun häntä harmittaa jotain niin hän suuttuu sitä enemmän, mitä enemmän häntä painostaa suru. Jos hän suuttuu, hänen on vaikeaa rauhoittua. Hän on silti rohkea jos joku vaikka uhkaa häntä. Hänen urhea piirteensä sopii hyvin taisteluihin klaaniansa suojellakseen. Hän on hurja, kannattaa teidän varoa turkkianne! Metsästämisen taidot ovat aika huonot. Parhaiten hän osaa metsästää lehtikadon aikaan turkkinsa vuoksi. Ja oravat osaavat kiivetä mitä hän ei osaa mitenkään. Hän on suhteellisen hyvä väijymään hiiriä: ainakin hän saa joskus niitä kiinni! Eli Saratassu on kehno metsästäjä. Ja niin kuin sanoinkin: Saratassu ei osaa kiivetä millään! Vaikka hän on kevyt, hän ei vain osaa sitä tekniikkaa. Koska mikään kissa ei ole täydellinen! Hän ei myöskään osaa juosta hyvin. Tai hän voisi osata. Mutta hän pelkää sotkeutua omiin jalkoihinsa. Hän on aina toivonut pääsevänsä päälliköksi. Mutta jos hän pääsee, siihen on vielä pitkä aika.

Perhe: Isä, tuntematon Emo, tuntematon Siskot, Joki, kuollut Veljet, Fasaani, kuollut

Menneisyys: Hänen vanhemmistaan hän ei muista mitään paitsi sen että isä oli mustaharmaa ja hänen emonsa liekin ja valkoisenkirjava naaras. Joki oli liekinvärinen naaras ja Fasaani oli ruskea harmaa kolli. Lumitassu ei muista paljoakaan mutta hän muistaa kun hänen emonsa oli laittanut hänet Myrskyklaanin reviirin yhteen puunrunkoon. Isä toi varastettua kaksijalkojen ruokaa ja sitten he lähtivät pois. Miuin ja mauin. Söin ruoat ja sitten käperryin nukkumaan. Sitten heräsin. Ja olin leirissä!

Tuoksu: Myrskyklaanin tuoksu, jossa on sekoitus myös kissanmintun ja hunajan tuoksua

Mestaritoive: ei ole, kun en tiedä ketä Myrskyklaanissa on. Mutta haluan jonkun hyvän.

Lisää: Saratassu on kulkukissa alunperin. Jos häntä ei olisi löydetty hän olisi jäänyt kulkukissaksi tai olisi kuollut. Saratassu oli kulkukissana Sara.
Saratassulla on sukulaisia Tuuliklaanista ja Jokiklaanista.
Saratassu vihaa puita kahden asian vuoksi: hän ei osaa kiivetä niissä ja hän ei pidä menneisyydestään.
Saratassu halusi nimekseen Kalatassu. Ja soturina Kalavirraksi koska ei haluaisi muistaa hänen menneisyyttään.
Saratassun lempiriista on liejukana

P.S. haluaisin yhden NPC hahmon sisareksi Saratassulle joka opiskelisi hänen kanssaan

Oppilasnimi: Varjotassu

Soturinimi: Varjotuli

Asema: oppilas

Sukupuoli:naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: musta naaras, jolla on vihreät silmät. Hänen vasen takajalka on liekinvärinen ja oikea takajalka on valkoinen. Hänen oikeassa korvassa on liekinvärinen läikkä. Hänellä on pitkät viikset ja erityisen pitkä häntä. Korvat ovat samankaltaiset kuin Saratassulla. Pitkät ja kolmiomaiset. Ne erovat väristä ja siitä, että Varjotassulla on pienet valkoiset tupsut. Hampaat ovat terävät ja hohtavan valkoiset, mutta kynnet likaiset yleensä.

Luonne ja taidot: Samanlaiset kuin Saratassulla, mutta hän osaa kiivetä ja metsästää enemmän oravia kuin hiiriä. Samalla Varjotassu myös rauhoittuu nopeammin.

Menneisyys: Emo kuoli vähän ennen kuin Varjotassu nimitettiin oppilaaksi viheryskään ja isä kuoli myös viheryskään.

Lisää: Varjotassulla ei ole paljon ystäviä. Saratassu on ainoa hänen ystävä ja sisar joka on hengissä. Muut ajattelee häntä synkäksi ja ilkeäksi.

Vastaus:

Molemmat hahmosi ovat nyt Puroklaanissa! Tervetuloa Saniaiskanjoniin!

- Jezkebel

©2020 Saniaiskanjoni v1.2 - suntuubi.com