Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pulinaviekku

 

Tämä vieraskirja on Saniaiskanjonin ropettajille tarkoitettu vieraskirja, missä he voivat keskustella keskenään tai jutella ylläpitäjälle. Cboxia tänne ei valitettavasti tällä hetkellä saa.

 

- Jezkebel

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Tikru

28.03.2020 22:02
Hahahah ihan perus xD

Nimi: Jez

28.03.2020 13:46
Tänne ne. En osaa näköjään kirjoittaa nykyään edes kokonaista lausetta. :DD

Nimi: Jezkebel, joka ei jaksa kirjautua

28.03.2020 13:21
Kirjoita vain

Nimi: Tikru

28.03.2020 12:24
https://pixabay.com/sv/photos/djur-katt-portr%C3%A4tt-d%C3%A4ggdjur-p%C3%A4 ls-3086128/

Löysin Taivashallallekin kuvan, mikä näyttää hieman tältä, mutta nenä on väärän värinen eikä kuvan kissa oo niin sinertävä. Voinko muuten hieman muuttaa Tummakajon ja Taivashallan ulkonäköä ja luonnetta? Tai siis kirjoittaa uudelleen hieman paremmin, koska esimerkiksi Tummakajo ei oo yhtään enään sellanen rasavilli kuin sillon oppilaana. Jos voin muuttaa niin missä mä päivittäisin ne tiedot tarkoitan siis minne laittaisin ne? Tänne vai jonnekin muualle?

Nimi: Tikru

27.03.2020 14:45
Selvähän se!

Nimi: Tikru

27.03.2020 10:32
https://cdn.pixabay.com/photo/2017/11/14/14/05/my-cat-2948494_1280.jpg
r
Voiks ton kuvan laittaa Aamutassun profiiliin siel uusil sivuil? Huomasin nimittäin et olit laittanu Kultakuiskeelle kuvan niin olis kiva, jos Aamitassullakin olis, kun löysin pitkän etsinnän jälkeen hyvän kuvan ^^

Vastaus:

Tietenkin pistän.^^ Etsitkös Tummakajollekin kuvaa? Tuli vain mieleen kun satuin piirtelemään eilen pitkästä aikaa kissoja niin tarkoituksena oli piirtää Liekkitassu, mutta myöhemmin tajusin, että saattaisi sopia Tummakajollekin se kissan "muoto". Pistän sen kuvan vaikka tuonne uusien sivujen 'kuvaehdotuksiin' (heti kun kerkeän) niin kerro vaikka chätissä, että minkävärinen kissa siitä tulee xd.

- Jez

Nimi: Tikru

25.03.2020 19:46
Taivashallalle:

Liekkitassu - Taivashalla pitää nuorempaa kollia ystävänään ja olisi valmis suojelemaan tätä ihan milloin vain. Hän pitää Liekkitassun iloisesta luonteesta ja tuntee syvää empatiaa kollia kohtaan siitä mitä tapahtui kollin vanhemmille ja miten Leopardilaikku on tätä kohdellut.

Leopardilaikku - Alkuaikoina Taivashalla piti todella paljon itseään hieman vanhemmasta kollista ja ihaili tätä jo niin paljon, että oli hieman ihastunutkin. Kuitenkin Liekkitassua kohtaaan oleva tökerö käyttäytyminen sai naaraan tajuamaan, ettei kaikki se hienous kollissa ollutkaan aivan totta. Hän ei pidä kollista enään paljoakaan tämän huonon käytöksen takia, muttei voi pienelle tunteelle mitään, mikä tuntuu lämpönä hänen rinnasssa.

Valkotäplä - Vaikka kaksi naarasta ovat keskenään aivan erilaisia niin luonteensa kuin käyttäytymisensä takia, ovat he silti hyviä ystävyksiä ja luottavat toisiinsa. Taivashalla ihailee ystäväänsä ja tykkää tämän omanlaisesta tyylistä nähdä maailma.

Nimi: Tikru

25.03.2020 18:29
Aamutassulle:

Tummakajo - Tummakajo ja Aamutassu ovat olleet aina todella läheisiä ja Aamutassu välittää todella paljon isästään, vaikkei oikein osaakaan näyttää sitä kuin vain pieninä tekoina ja eleinä. Vaikka pitääkin isästään, ei Aamutassu voi olla käyttämättä hyväkseen isänsä hieman liiankin sinisilmäistä luonnetta ja sitä miten tämä kohtelee tytärtään. Aamutassu on oppinut nopeasti kuinka isää on helppo huiputtaa ja valehdella, vaikkei hän aina niin ilkeyttään tekisikään.

Sädetaivas - Aamutassu ja Sädetaivas ovat läheisiä ja Aamutassu löytää helpommaksi puhua emolleen kuin isälleen vaikeista ja ärsyttävistä asioista, kuten mestarina toimiva Punalehti ja kuinka ärsyttävää se on, kun hän ei saanut sähäkämpää mestaria itselleen. Vaikkei nauti läheisyydestä tai siitä, kun joku sukii hänen turkkiaan, ei hän ole koskaan hangoitellut emolleen vastaan ja antaa tämän osoittaa hänelle rakkauttaan tavoilla, mitä ei muilta kissoilta arvosta tai ota vastaan.

Punalehti - Punalehden ja Aamutassun ensi taipale ei lähtenyt millään parhaimmalla tavalla käyntiin ja kaksikko saikin topakan riidan aikaiseksi välilleen, mikä ei näyttänyt kenenkään silmin hyvältä. Aamutassu ei suostunut kuuntelemaan mestariaan eikä Punalehden hermot meinanneet kestää nuoremman kiukuttelua. Kuitenkin iän myötä heidän välilleen syntyi jonkinlainen rauha, mikä oikeutti naaraiden jonkinlaisen yhteistyökyvyn löytymisen.

Kottaraistassu - Kottaraistassu on Aamutassun veli, joka on aina hieman tasapainottanut Aamutassua olemalla se rauhallinen ja se, joka miettii ennen kuin tekee jotain. Kaksikon välit ovat hyvät, vaikka kolli onkin saanut kuulla monet siskonsa huudot ja ärinät.

Kotkatassu - Kotkatassun ja Aamutassun välit ovat aina olleet aika pippuriset ja sähäkät, jossa he ovat aina tiuskineet toisilleen. Kaksikko on aika samanlaisia ja Aamutassu ei ole koskaan oikein osannut olla Kotkatassun kanssa ilman, ettei heittäisi kollille jonkinlaista haastetta tai muuten vaan hieman haukkuisi tätä. Ei Aamutassu tietenkään koskaan ole halunnut mitään pahaa kollille eikä halua, että tälle sattuu jotakin, josta voi päätellä naaraan välittävän tästä edes jollain tasolla.

Nimi: Tikru

25.03.2020 18:02
Oh, tollasten kissojen suhteiden lisääminen näytti ja kuulostaa tosi hyvälle!

Tummakajon suhteisiin:

Sädetaivas - Tummakajo ja Sädetaivas ovat olleet kumppaneita jo jonkin aikaa. Heidän taipaleensa alkoi jo oppilas aikoina pieninä jutteluina ja hymyinä, joka hiljalleen johti molemmin puoliseen ihastumiseen. Kaksikko alkoivat olemaan yhdessä Tummakajon saatua soturinimensä ja Sädetaivas kertoi hetkeä myöhemmin odottavansa kaksikon pentuetta. Nuoresta iästä huolimatta kaksikko ovat tunteneet toisiaan kohden todella syvää rakkautta ja kunnioitusta.

Hiiriturkki - Tummakajo on aina pitänyt naarasta yhtenä mestarinaan ja aina ihaillut tätä. Kun Ututähti ei suonut oppilasaikoina kollille harjoituksia, Hiiriturkki järjesti niitä ja siitä asti hän on ollut todella kiitollinen varapäällikölle.

Ruskalehti - Ruskalehti on Tummakajon rakas sisko, jota kolli olisi valmis puolustamaan henkensä uhalla. Kaksikko ovat hyvinkin läheisiä ja jakavat huolensa keskenään, oli kyse sitten hyvistä tai pahoista asioista.

Täpläliito - Täpläliidon kanssa Tummakajo ei ole koskaan ollut niinkään läheinen. Onhan kolli Tummakajon veli ja hänelle tärkeä, muttei he ole koskaan näyttäneet toisilleen kuinka paljon olisivat valmiina auttamaan ja puolustamaan toisiaan. Tummakajo on silti onnellinen, että Täpläliito on hänen elämässään ja iloinen toisen puolesta, kun tämä sai pentuja Puronlaulun kanssa.

Kultakuiske - Rakastaa emoaan todella paljon ja hädässä on aina valmis auttamaan, mutta tällä hetkellä hän on vihainen Kultakuiskeelle, koska tämä oli valehdellut hänelle koko elämänsä, että Kanijalka oli hänen isänsä. Ei oikein tiedä miten käyttäytyä emonsa lähettyvillä tällä hetkellä.

Aamutassu - Tummakajon tytär, jota kohtaan hän on todella suojeleva, vaikka nuori naaras antaakin olettaa, ettei tätä kannata suojella, koska osaa ihan itse pitää huolen elämästään. Tummakajo ja Aamutassulla on hieman häslinkiä heidän suhteessaan, koska kolli sai tietää naaraan valehtelemisesta ja siitä kuinka tämä ei osaa kuunnella mestariaan.

Nimi: Jezkebel

24.03.2020 22:46
Heipähei arvon pelaajat! Jos olette kurkkailleet uusien sivujen puolelle ja katselleet kissojen profiileja, niin olette varmaankin huomanneet radikaalin muutoksen profiilien pohjassa. (Karanteenissa on liian tylsää, tarvitsen tekemistä xd)

Eli nyt on mahdollista kertoa oman kissansa suhteista enemmän, jos haluatte. Voitte pistää tänne omia suhdenäkökulmianne niin lisäilen niitä sitten uusille sivuille. ^.^

Nimi: Tikru

22.03.2020 15:01
Asia selvä! ^^

Nimi: Tikru

20.03.2020 12:38
Hei muuten Jez, mä vaan mietin, kun katoin et Aamutassulla on jo 222 kp ja soturiks pääsemiseen tarvitaan se 230 kp, joten voisinko tehdä Aamusta vähän myöhemmin soturin, jotta sä vaikka kerkeäisit tehdä Lumipennusta oppilaan sillä välin? koska se olis vähän outoa, jos nää on samasta pentueesta ja kaks pääsee jo soturiks, kun yks ei oo ees vielä oppilaskaan?

Vastaus:

Teet Aamutassusta soturin silloin kun haluat. Pitäisi kyllä kirjoittaa Lumipennulla, mutta en ole keksinyt mitään aihetta, mistä pystyisi pidempää tarinaa kirjoittamaan.

- Jezkebel

Nimi: Tikru

12.03.2020 16:35
Anteeksi, kun en oo nyt hetkeen kirjotellu täällä mitään.. Mutta tää paikka ei oo oikein toiminu ja on avautunu tosi hitaasti, mutta nyt taas näyttää toimivan. Ei oo oikein ollu motiakaan kirjoitella, mut yritän vaikka tässä parin päivän sisällä (ellen jo tänään) saada kirjoiteltua ainakin Taivashallalla, Tummakajolla, Lehmustassulla ja Aamutassulla ^^
Ja siis ei haittaa ollenkaan et oot käyttäny Taivashallaa paljon Liekkitassun tarinoissa. Musta on vaan kiva et Taivashalla pääsee seikkailemaan sunkin tarinoissa aktiivisesti :)

Vastaus:

Itse kanssa huomasin tämän verkkosivujen hidastelun, mutta kuulin, että Kuunkaiussa otettiin yhteyttä suntuubin huoltotiimiin ja siellä saatiin asia korjattua, joten sivujen pitäisi nyt toimia normaalisti. Ja ei haittaa ollenkaan, ettei tarinoita ole hetkeen tullut! Itsekin menen oman motivaation mukaan, silloin kun tekee mieli kirjoittaa niin kirjoitan ja silloin kun ei tee mieli kirjoittaa, niin silloin en kirjoita. Saniaiskanjonissa ei ole koko seitsemän vuoden aikana erotettu ketään epäaktiivisuuden takia ja ajattelin itse myös mennä tällä tyylillä loppuun asti (lukuunottamatta nyt noita uusimpia sivuja, joista porukkaa olen poistellut, kun heitä ei ole useampaan kuukauteen täällä näkynyt). Odotan innolla tulevia tarinoitasi!^^

- Jezkebel

Nimi: Sinna

27.02.2020 14:15
Ja linkki ei tietystikään (Ainakaan mulla) toiminut joten tässä: https://aijaa.com/GyGilt

Vastaus:

Kuva on nyt uusilla sivuilla. Eilen en saanut näille sivuille sitä lisättyä, mutta katson myöhemmin jos sen Kylmätassun profiiliin saan.

Siellähän se nyt on.^^

- Jezkebel

©2020 Saniaiskanjoni v1.2 - suntuubi.com